Trio sex op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Trio sex


Plezier om amateurs te leren hoe ze moeten neuken.

Ik en mijn beste vriend hebben zoveel plezier om amateurs te leren hoe ze moeten neuken. We vinden het heerlijk om iemand te vinden die niet veel ervaring heeft. We hebben verschillende trio's gehad die voor een schattige amateur zorgden. Het maakt ons niet uit of je verlegen bent of niet, we zorgen voor alles en willen gewoon je gezicht zien terwijl je zo geil bent, kan je sperma niet tegenhouden.


Wie kan me laten gillen van genot?

Wie kan me laten gillen van genot? Mijn fantasie is om een triootje te beleven met zowel twee mannen en ook een keertje met een vrouw en een man.


Ik zou meer iemand zijn van een trio, of iets in die richting.

Na een lange relatie ben ik er uit, dit is niets voor mij. Ik zou meer iemand zijn van een trio, of iets in die richting. Al weet mijn man alleen niet dat ik hier ben, denk jij dat dit ons geheimpje zou kunnen blijven?


Dominante vrouw die al enige jaren als Meesters door het leven gaat.

Ik ben een Dominante vrouw die al enige jaren als Meesters door het leven gaat. Het lijkt me nu juist zo lekker geil als ik eens degene ben die eens onderdanig ben alleen heb ik die juiste persoon nog niet gevonden die dat met mij wil proberen. Hopelijk kan ik die via deze weg vinden anders blijft het een droom.


Samenwonend en toch op zoek naar een neukertje?

Samenwonend en toch op zoek naar een neukertje? Ja dat klopt. De seks met mijn vriend is redelijk maar ik wil meer. Ik wil eens naar een parenclub, neuken in een zwembad of in een bos, misschien eens een trio proberen met een man of een vrouw erbij en ik ben nieuwsgierig naar soft SM.


Ja je leest het goed..ik val ook op dames.

Ja je leest het goed..ik val ook op dames. Sommige mensen zeggen dat ik niet kan kiezen maar zo erg is het niet hoor. Ik vind het gewoon fijn om af te wisselen. En misschien wel te combineren een keer.


Leuke gezellige heren en dames gezocht die wel in zijn voor een triootje.

Leuke gezellige heren en dames gezocht die wel in zijn voor een triootje, mag ook een stelletje zijn natuurlijk. Ik ben er nog onervaren in en wil het nu echt graag eens mee gaan maken.


Ik heb op dit moment echt behoefte om door twee flinke piemels genomen te worden!

Mijn vriend, waarvan ik langzaam afscheid aan het nemen ben, is niet al te groot geschapen. Ik heb op dit moment echt behoefte om door twee flinke piemels genomen te worden, dus neem gerust een vriend mee.


Ik word geil van mannen én vrouwen.

Wat ik toch heel graag eens zou willen doen, is een trio. Met een man en een vrouw. Of nog een man, wat jij wil. Ik sta overal voor open, ik word geil van mannen én vrouwen. Dus de keus laat ik aan jou over, ik heb wel mannen en vrouwen in mijn kennissenkring die ik kan laten vragen, die zullen zeker mee willen doen. Maar dan moet je wel echt durven!


Sta jij open om nieuwe dingen te proberen in bed?

Jij bent; spannend - trouw - lief - openminded - staat open om nieuwe dingen te proberen in bed - anaal - seksspeeltjes. Ik ben; spannend - ontvanger - gever - trio - mastruberen - porno kijken.