Open minded op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Open minded


Geil, onervaren,open minded, kinky, fetish..

Geil, onervaren,open minded, kinky, fetish... Wat wil je nog meer weten?


Vastgebonden te worden en dan mishandeld te worden.

Niet verklappen hoor dat ik hier ben want anders word ik weer vreemd nagekeken. Ik heb het openlijk aan mijn vrienden verteld dat ik het wel fijn vind om vastgebonden te worden en dan mishandeld te worden. Zij vonden het heel vreemd.


Bondage en touwen, dat zijn de dingen die mij trekken in de SM wereld.

Bondage en touwen, dat zijn de dingen die mij trekken in de SM wereld. Sta ook open voor veel nieuwe dingen, ben op dit vlak nog een groentje.


Ik wil baas zijn en een man overmeesteren.

Door ouder te worden heb ik een andere visie gekregen over seks en alles wat erbij hoort. Ik ben altijd het brave lieve dametje in bed geweest maar nu wil ik het heviger en stouter. Ik wil baas zijn en een man overmeesteren.


Verliefd worden is den boze dus het gaat mij ook echt alleen om de sex.

Mijn vriend en ik gaan allebei onze eigen weg. We hebben dit in goed overleg beslogen. Ons sexleven staat op een laag pitje en daarom hebben wij besloten om elkaar wat vrijer te laten. Verliefd worden is den boze dus het gaat mij ook echt alleen om de sex. Hoe meer hoe beter!


Open minded en sta altijd open voor nieuwe dingen.

Open minded en sta altijd open voor nieuwe dingen.


Ik ben lief, betrouwbaar, avontuurlijk, open minded.

Ik ben lief, betrouwbaar, avontuurlijk, open minded, eigenzinnig, bedachtzaam, observerend...


Zin in ondeugende en lekkere geile dingen.

Help ik heb een overschot aan liefde, knuffels en zoenen over nu ik weer alleen ben, waar moet ik ze laten. Ook heb ik meer zin in ondeugende dingen en lekkere geile dingen. Als jij nu benieuwd bent welke dingen dat zijn dan hoor ik het graag van je. Wat ik verwacht van jou is heel makkelijk. Je bent open minded net als ik. Nou ik wacht met spanning af naar je berichtje.