Gezellige dame op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Gezellige dame


Ik hou er wel van als mannen wat moeite voor me doen.

Ik ben niet snel verlegen en ook sta ik niet vaak alleen, over aandacht heb ik ook geen klagen. Alleen heb ik soms het gevoel dat de meeste mannen maar een ding willen en ik wil dat niet zo snel, ik ben niet zo makkelijk om het maar niet zo te noemen. Ik hou er wel van als mannen wat moeite voor me doen en net als ik houden van gezelligheid, romantiek en knuffelen.


Alleen zijn gaat me op zich goed af maar samen is het toch wel een stuk gezelliger.

Alleen zijn gaat me op zich goed af maar samen is het toch wel een stuk gezelliger. Ik pak graag een terrasje, houd van dagjes weg, wandelen, fietsen en nog veel meer. Zou het alleen leuk vinden dat eens met iemand samen te doen.


Ik hou van gezelligheid en humor.

Ik hou van gezelligheid en humor. Zelf ben ik geen fan van stappen wel van andere manieren om met mensen om te gaan alleen maak je mij niet blij met een discotheek of iets. Ik kan serieus zijn op zijn tijd maar vind het vooral erg leuk om het gezellig te hebben.


Ben echt dol op gezelligheid en romantiek.

Heb genoeg vrienden, alleen is iedereen al gebonden en ik ben nog steeds maar alleen.. Het is nu niet dat ik heel zielig ben hoor, maar mis het gewoon om lekker met iemand te knuffelen, samen een goede film te kijken, lekker wijntje erbij en genieten maar. Ben echt dol op gezelligheid en romantiek, zoek dan ook iemand die daar net als ik van houd. Ik heb er in ieder geval al heeel erg veel zin in!


Gezellige vrouw ben met af en toe een neerslachtige bui!

Verdoe je tijd niet met iets te zoeken wat niet te vinden is in plaats daarvan kijk wat hier is. Hier ben ik en als ik mezelf zou omschrijven dan zou je lezen dat ik een gezellige vrouw ben met af en toe een neerslachtige bui maar ik ben van mening dat het met de juiste man wel zo over is.


Men zegt wel eens dat gezelligheid geen tijd kent toch?

Men zegt wel eens dat gezelligheid geen tijd kent toch? Ik mis dat enorm! Gewoon gezellig beppen en wie weet hoe of wat ;) Zin?


Ben je gezellig en leuk, dan zoek ik jou.

Ben je gezellig en leuk, dan zoek ik jou. Het liefst ben je single, want dan hoeven we nergens rekening mee te gaan houden en kunnen we doen waar we zin in hebben.


Ik hoef geen relatie meer maar een leuke vriend is meer dan welkom.

Nog lang niet uitgeblust.. Ik hou van gezelligheid en intimiteit. Ik hoef geen relatie meer maar een leuke vriend is meer dan welkom. Hoop op leuke reacties.


Voor mij telt er 1 ding in mijn leven en dat is gezelligheid.

Ach voor mij telt er 1 ding in mijn leven en dat is gezelligheid. Zonder dat is het allemaal veel te saai en ik ben nog jong en dan wil ik het er natuurlijk wel zo vaak mogelijk van nemen.


Lieve man hier liefste wel een paar jaartjes ouder om leuke en gezellige tijden mee te hebben.

Zoekend naar een lieve man hier liefste wel een paar jaartjes ouder om leuke en gezellige tijden mee te hebben. Ik ga graag op stap, uiteten, dagjes weg ergens heen, stadten en nog veel meer.


Het lijkt me leuk om via deze site een gezellige date te vinden.

Ik ben een gezellige, slanke, intelligente, niet rokende vrouw die het leuk vindt om te shoppen, een weekendje weg te gaan (binnen- of buitenland), een filmpje te pakken of juist even lekker thuis op de bank te zitten. Het single zijn ben ik nu wel een beetje zat, dus het lijkt me leuk om via deze site een gezellige date te vinden.


Ben wel echt nieuwsgierig naar wie ik hier zal gaan ontmoeten.

Ben wel echt nieuwsgierig naar wie ik hier zal gaan ontmoeten, maar ik sta voor iedereen open, niet te jong, niet te oud natuurlijk, wel iemand die bij me past. Uiterlijk is niet het belangrijkste, maar gezelligheid en plezier samen wel.


Ondeugende jongedame die zich te jong vind om alleen door het leven te gaan.

Een leuke, gezellige en zeer ondeugende jongedame die zich te jong vind om alleen door het leven te gaan.


Lieve jongen of man tegen willen komen om wat mee te ondernemen.

Hai! Ik ben een zorgzame gezellige spontane meid en zou graag een leuke lieve jongen of man tegen willen komen om wat mee te ondernemen.


Avontuurlijke vrouw die vaak uit de comfort zone stapt om nieuwe ervaringen te beleven!!

Hele spontaan avontuurlijke vrouw die vaak uit de comfort zone stapt om nieuwe ervaringen te beleven!! Houdt van lachen en gezelligheid!! Maar dat is natuurlijk niet alles!


Vind het belangrijk om te kunnen lachen met elkaar maar ook serieuze gesprekken te kunnen voeren.

Hallo ik ben een lief zorgzaam persoon. Positive thinking, doorzetter, tikkeltje eigenwijs. Soms een beetje bijdehand maar wel op een leuke manier. Spontaan, luisterend oor. Hou van gezelligheid zoals iedereen natuurlijk. Maar vind het belangrijk om te kunnen lachen met elkaar maar ook serieuze gesprekken te kunnen voeren.


Ik wil zo graag mijn plezier eens gaan delen met een leuke vent.

Stappen en zomer vieren is leuk, maar alleen is het lang niet zo leuk dan samen met een leuke gezellige kerel. Ik wil zo graag mijn plezier eens gaan delen met een leuke vent.


Niet voor een avontuurtje maar uiteindelijk toch wel voor iets meer dan dat.

Hallo lieve mannen, ik ben een gezellige vrouw, eerlijk en een goed gevoel voor humor, vind ik trouwens ook belangrijk in een man. Ik zit hier niet voor een avontuurtje maar uiteindelijk toch wel voor iets meer dan dat.


Geen leuke man om me heen die mij af en toe kan helpen mijn gedachten te verzetten;-)

op zoek naar jou! Ik heb een heel gezellig leven, vermaak me prima, goede baan, eigen huisje maar geen leuke man om me heen die mij af en toe kan helpen mijn gedachten te verzetten;-) en wie weet meer!


Leuke date wat misschien uit kan groeien tot meer!

Ik ben een gezellige, spontane vrouw die op zoek is naar een leuke date wat misschien uit kan groeien tot meer! Lijkt het je leuk dan merk ik het wel!????


Gezellige sociale vrouw, die alles lekker op de rit heeft maar toch nog iets mist.

ik ben een gezellige sociale vrouw, die alles lekker op de rit heeft maar toch nog iets mist, dus kom ik hier eens kijken.


Hoi! Thuiswonend, lief, gezellig en sociaal!

Hoi! Thuiswonend, lief, gezellig en sociaal!


Ben een gezellige dame. Ben eerlijk open creatief en spontaan.

Ben een gezellige dame. Ben eerlijk open creatief en spontaan.