Hallo mannen, ben je geïnteresseerd in dokterspelletjes? Ik ben bereid een grondig onderzoek te doen. Ik hou erg van doktersspelletjes en vooral van uitgebreide onderzoeken van de intieme zone. Tot nu toe heb ik alleen maar met mezelf gerommeld. Nu zou ik mezelf graag in de handen willen leggen van een ervaren arts die mij gedetailleerd zal onderzoeken. Elke keer als ik naar de gynaecoloog ga, krijg ik warme gevoelens. Het is de laatste tijd meer dan eens voorgekomen dat ik de kliniek bezocht onder een excuus om alleen door een gynaecoloog te worden onderzocht. Maar ik kan daar niet altijd verschijnen. De vrouw bij de receptie keek me de vorige keer nogal vreemd aan. Ik zou graag mijn gyno sexfantasieën willen uitleven tijdens een echte neukdate. Het ervaren van fetisjklinieksex in het echte leven zou een droom zijn...

Ervaar dokterspelletjes en word intensief onderzocht en misschien zelfs behandeld. Ik ben een jongedame van 23 jaar en kom uit Flevoland, meer bepaald uit Almere. Ik wil graag door een arts worden onderzocht, geanalyseerd en wat er verder nog moet gebeuren. Ik ben momenteel ongeschoren en heb ik een enorme bos tussen mijn benen. Mocht iemand hier last van hebben, dan ben ik uiteraard bereid om voor de behandeling mijn schaamhaar te scheren. Of misschien wil je dat wel graag doen als arts. Ik ben nog vrij onervaren, maar ik heb veel erotische en vieze fantasieën in mijn hoofd. Ik zou het zeker leuk vinden als ik een heer zou kunnen ontmoeten die wat meer ervaring heeft. Ik hou van fetisj rollenspellen, maar misschien kun je een dokter vinden die ook echt een echte dokter is. Dat zou te gek zijn!!!

Fetisjrollenspelletjes en klinieksex!

Ik ben iets ouder dan 20 en ontdek net seksualiteit in al zijn facetten. En ik merk dat ik heel opgewonden en geprikkeld raak als ik word gecontroleerd door een gynaecoloog. Ik heb het gegoogled en ik denk dat ik ontdekt heb dat ik van gynaecologische sex houd. Nu wil ik graag mijn passie beleven met een fetisch partner. Ik kom uit Almere en ben mobiel. In het weekend kan ik ook langere afstanden afleggen, doordeweeks alleen binnen de regio Flevoland. Ik ben absoluut een beetje nerveus en nogal verlegen in het begin. Het is de eerste keer dat ik aan online sexdaten doe. Maar ik weet dat ik het moet doen, omdat ik gewoon zin heb om fetisj-dokterspelletjes te spelen en mezelf volledig aan een dokter wil overgeven. Geniet van een intensief onderzoek, ook al doet het een beetje pijn. Dan moet je gewoon op je tanden bijten en het komt goed.

Naam
Geslacht
Leeftijd
Land
Regio
Opleiding
Postuur
Lengte
Kleur Ogen
Kleur Haar
Tattoo
Piercing
Smoking
Huidskleur/Afkomst
Relatie status
Intieme delen
Cupmaat
Nixkse
Vrouw
23 jaar
Nederland
Flevoland
MBO
Normaal
175-180 CM
bruin
bruin
Nee
Nee
Nee
blank
Single
Ongeschoren
cup D
Deze advertentie valt onder: